2022

Start

How we build the future ?

2022 – Egy percre sem álltunk meg a fejlesztésekkel, töretlenül haladunk előre.

✓ Webáruházunk számos területen elkezdte fejlesztéseit, beleértve a webáruház teljes mértékű automatizálását is.


Továbbá megkezdtük a következő fejlesztéseket:

✓ 15 kategóriával bővült webáruházunk

✓ reklám és marketing szolgáltatásokkal a bővült a webáruházunk

✓ Jelen helyzetben még csak az egységes nemzetközi prototípust sikerült létrehoznom, viszont már megkezdtük a szlovák verzió kialakítását, ami jelenleg még fejlesztés alatt áll.

  A következő lépésként a közeljövőben tervezzük a hazai és a nemzetközi piacra való bevezetést,  valamint a nemzetközi vállalat megalapítását, létrehozását. ( LTD. )

 Tervben van a platform további fejlesztése, automatizálása + robotizálása, valamint a mesterséges intelligencia bevezetése.


Nagyon konkrét és nagyon erős, határozott jövőképet sikerült felállítanom saját magam és vállalatom számára. A jövőbeni vízió továbbfejlesztését és újragondolását csináltam, alkalmaztam, hogy a lehető legtöbbet tudjunk kihozni vállalatunkból és a lehető leggyorsabban tudjunk skálázódni.

 

✓ Az egyik piacon lévő, saját kategóriájában a világ egyik leginnovatívabb terméket gyártó cégével – vállalatával szerződtünk az újonnan bevezetett reklámszolgáltatásunkra. 

Csatlakoztunk egy olyan elismert hálózathoz, amely Kelet-Közép-Európa 9 országában több mint havi 23 millió látogatóval és több mint 55 000 online boltból álló hálózattal rendelkezik; a legnagyobb ár-összehasonlító weboldal és online vásárlási tanácsadó.

✓ Az elmúlt időszakban megismerkedtem  egy bizonyos ország és az összes legkomolyabb technológiai terméket gyártó vállalat vezetőinek kapcsolattartójával. Ezek a nagyvállalatok az adott ország legjobb technológiáit gyártó vállalatai.  

✓ Kigondoltam, és el is kezdtem kidolgozni a vállalat befektetéssel kapcsolatos stratégiáját és tőkebevonásának tervét.

✓ Több befektetővel is felvettük a kapcsolatot, valamint felkerestük Magyarország első számú befektetőjét az ötletünkkel és annak prototípusával. 

✓ Befektetői rendszerünk kidolgozása is kezdetét vette, aminek elkészülte a 2023-as évre várható.

✓ Értékesítési hálózat, rendszer megtervezése

Address List

Social Networks

Enmax s.r.o.

  • IČO44367422
  • DIČ2022675864
  • IČ DPHSK2022675864