Investment

“We want to invest all our resources in the future.”

- innonix

Dinamikusabban növekvő technológiai vállalatunkhoz tartozó –  iX invesment platformján keresztül szervezett felvásárlásokat és befektetéseket hajtunk végre, hogy a projektek maximális potenciálját kiaknázhassuk. ( Enmax holding cégcsoport )

 

Vállalatunk nagy növekedési potenciállal és tőkével rendelkező vállalatokat támogat. Elmondhatjuk, hogy jó pár befektetésünkkel aktív befektetők vagyunk, akik újabb és újabb vállalkozásba szállnak be. Több éves tapasztalatunk, üzleti és technológiai infrastruktúránk révén lehetővé teszi, hogy a potenciális befektetők biztosak lehessenek: velünk együtt épül a jövő.

 

  •               Befektetési portfóliónk középpontjában a startup-ok és az új technológiák állnak. Hiszünk abban, hogy az ilyen vállalkozásokban rejlő lehetőségek      határtalanok. 

Keressük az új ötleteket és az innovatív cégeket, hogy együtt még sikeresebbé váljunk. Várjuk azokat a dinamikus és úttörő szellemű befektetőket is, akik hajlandóak új kihívásokat vállalni és együtt értéket teremteni a világ számára. Legyen részese a jövő formálásának!

A mi,

portfoliónk.

Új, legújabb befektetésünk

Szeretnénk bemutatni az egyik innovatív befektetésünket, amely egy teljesen új iparági területen valósul meg. Ez a projekt rendkívüli potenciállal rendelkezik, és forradalmasíthatja az adott szektor működését.

Ezzel az innovációval új irányokat nyithatunk az iparágban, és lehetőséget teremthetünk a mezőgazdasági vállalkozásoknak a jelentős költségcsökkentésre.

A befektetésünk egy olyan csúcstechnológiát céloz meg, amelynek segítségével a mezőgazdasági vállalkozások versenyelőnyhöz juthatnak.

Ezáltal lehetővé válik a hatékonyabb, fenntarthatóbb üzemeltetés, ami hosszú távon növeli a vállalkozások versenyképességét és eredményességét.

Az általunk választott megközelítés és technológia alapján úgy véljük, hogy a jövőbeli piaci trendeket is sikeresen kiszolgálja. 

“Már a jövő sem a régi.”

- Karl valentin
Contact us

Let's Get in

Touch

Contact us for a help, or to join the team.

Email dsad

support@your domain.com

Call Us

+1 1300 0909 123

Address

92 West Bank St. Colorado

Address List

Social Networks

Enmax s.r.o.

  • IČO44367422
  • DIČ2022675864
  • IČ DPHSK2022675864