Mr.
Mátyás Medve

Ceo & Founder

INNONIX, alapítója és tulajdonosa.

Az innováció és technológiák úttörője.

 • Felvidéken születtem, az anyanyelvem magyar, a
  haza szeretete állandó jelenséggel jelen van az életemben. 🇭🇺
   
 • Én egy egyszerű üzletembernek tartom magamat, aki legtöbb szakmai és személyes tapasztalatát nem az iskolában, hanem az életben tapasztalt sorozatos kudarcok árán tanulta meg. Hosszú évek kemény, kitartó munkájával, valamint közel 6 év cégépítői múltammal és kutató munkámmal, megterveztem az egész világ legdinamikusabban növekvő innovatív technológiai vállalatát és ehhez tartozó platformjait.
 • A sikeremet és ugrás szerű fejlődésemet, annak köszönhetem, hogy egész életemben folyamatos a fejlődésre, valamint az új dolgok tanulására törekedtem. Célom a folyamatos fejlődés és az új technológiák megismerése. Elég gyorsan rá jöttem arra, hogy fogékony vagyok a változásra. Minden tevékenységem hajtóereje a kreativitás és az innovációKeresem az új ötleteket és az innovatív cégeket, hogy együtt még sikeresebbé váljunk.

 • Azok új generációs fiatalok egyik vagyok, aki nagyot mer álmodni. –

  • Mi vagyunk a jövő.
Képernyőfotó 2021-08-20 - 16.23.54

Oldalaink sikere és jövője a velünk dolgozókban rejlik, ezért sok időt és energiát fektetünk sajátmagunk és közösségünk fejlesztésében. Csatlakozz hozzánk!

 

Ha szívesen bővítenéd INNONIX – Technology system ügyfélkörét, illetve szívesen fejlődnél egy dinamikusan növekvő innovatív vállalatnál, legyél Te a legújabb együttműködő partnerünk!

 

Befektetéseket lebonyolító vállalataink, Értékesítő Munkatársakat  Üzlettársakat, valamint Befektetőket keresnek.

Videó lejátszása

A világ technológiai fejlődésének elősegítése, valamint megteremtése a célunk.

- Our vision


Visionaire
• Businessman
• Startupper
• Innovator
• Inventor
• Investor

• Philanthropist

“ Kiemelkedően fontosnak találom a társadalmi felelősségvállalást. ”

- Ceo

Hogy, hogyan építjük a jövőt ?

Üzleti pályafutásom a családi vállalkozással kezdődött. Napjainkban több mint 30+ munkavállalót foglalkoztató cégcsoportal rendelkezünk. A közel múltban, számos vállalatot megépítettünk, valamint jó pár innovatív projektet sikerült megvalósítanunk. 

 

A Enmax és az Enmax holding ( Investment ) cégcsoport alapító-tulajdonosa, vezérigazgatója vagyok. A webes szolgáltatások – köztük a világ egyik legdinamikusabban fejlődő technológiára épülő oldalának – fejlesztő és üzemeltető cégcsoport tulajdonosa.

 • Elkötelezetten tevékenykedem, azon, hogy a INNONIX és a hozzá tartozó cégcsoportok egy multinacionális nagyvállalattá fejlődjönek.
 • A cégcsoportunk portfóliójában van – egyebek mellett –
 • Bioműtrágya gyártás ( gyártás )
  • Kőbánya -Szlovákia 

  • Panzió (Ski Centrum) – Szlovákia
  • Apartmanház 1. projekt – Magyarország (Budapest)
  • Apartmanház 2. projekt – Magyarország (Budapest)
  • Építő ipari tevékenységek ( Autópálya-építés ) Magyarországon, Szlovákiában egyaránt
  • Építőipari gépkölcsönző
  • Sokat építettünk, olyan projektek, mint az útépítési projektek ( autópályák, közutak, vasutak, járdák, csatornák, piacterek, víztározók )
  • Webáruház és szolgáltatások
  • Marketing, Informatika, Technológia, Startup vállalatokba való  befektetések és együttműködések
  •  Újabbnál, újabb befektetéseket hajtunk végre, valamint vállalkozásunkba szállunk be.

  Élet utam során, valamint a vállalkozásban elért szakmai eredményeim :

  Az életem során és vállalkozásomban elért szakmai teljesítményeim alapján hiszem, hogy a siker lényege az, hogy folyamatosan értéket tudjunk teremteni a világban. A közel jövőben szeretném, ha a csapatommal együtt még hatékonyabban tudnánk formálni a jövőt, korszerű technológiákkal és innovatív megoldásokkal.

   

  Az üzleti és a vállalati szférában számos sikertörténet kötődik hozzám :

  ✓ Építőiparban, több mint 580 000 euró árbevétel generálása – 1 év alatt, úgy, hogy még nem is volt olyan nagy tapasztalatom ezen a területen.

  ✓ Sikeresen pályáztunk 15 000 eurós összegű, vissza nem térítendő pályázati támogatásra. Jelenleg tervben van a következő pályázati támogatás, ami 150 000 eu összegű. ( Sikeresen pályáztunk vissza nem térítendő támogatásra)

  Együttműködés egy cca. 1 000 000 euró értékű lakótömb projekt értékesítésében, amit sikeresen eladtunk egy befektető holdingnak.

  ✓ Emellett van egy másik lakótömb-projektünk, amire sikeresen megtaláltam a vásárlót, ez egy 700 euró értékű projektItt viszont a befektetők úgy döntöttek, nem vásárolják meg, inkább megépítik saját maguk részére.

  Már 20 – 22 éves koromban levezettem egy nagy építkezést 20 alkalmazottal és egy kezdő (tapasztalatlan) projektvezetővel.

  ✓ Technológiai vállalat és platform megtervezése.

  ✓ Befektetések terén és nagy volumenű projektek megvalósítása kapcsán való sikeres együttműködések

  Európa egyik legdinamikusabban növekvő nagykereskedésével szerződtünk, amely több, mint 400 gyártóval működik együtt, valamint több mint 40 000 terméket forgalmaz.

  ✓ Az EU-s EIC pályázati előminősítés eredményesen, sikeresen zárult; jogosultak lettünk az 500 000 – 2,5 milliós EU-s támogatásra.

  Árajánlat bejuttatása, Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatához, valamint az Magyarország egyik legnagyobb beruházást végző vállalatához.

  ✓ Elképesztően inspirálnák azok a vállalkozók, akik valami újat, társadalmilag hasznosat hoznak létre a világban.

   

  Nagyon fontosnak és hasznosnak tartom magam és képességeim fejlesztését:

  Az önfejlődés elérése az én szememben nem pusztán cél, hanem életfilozófia. Hiszek abban, hogy a folyamatos tanulás és az önmagunk fejlesztése nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy teljes potenciálunkat kiaknázhassuk.

  Az elkötelezettségem a személyes növekedés és a fejlődés iránt vezérel, és várom azokat a lehetőségeket, melyek újabb kihívások elé állítanak, hogy még inkább fejlődhessek. Folyamatosan törekszem az önfejlődésre és nyitott vagyok új dolgok tanulására.

   

  Kevesen tudják rólam, hogy részt vettem az egyetlen, magyarország első számú, legdinamikusabban fejlődő oktató technológiáját tanító – előadó előadásain, amelyen magyarország első számú legsikeresebb üzletembere is tanult. – Ami nem más mint az Expert-Operátor System.

   

  Expert-Operátor System – a technológia, amely a komplex és dinamikus rendszerek, modellezésére tanít.

  Ez a technológia a jövőnk egyik elsőszámú oktatási technológiájának mondható, amely a világon egyedülálló tudást képvisel.

  ( Az EOS INSTITUTE Oktatás Központ – Lengyel Sándor )

  Természetesen az itt megtanultakat, átültettem az üzleti életbe is. A vadonatúj gondolkodásmódom víziója készen áll a jövő kihívásaira 

   

  ” Izgatottan várom azokat a forradalmi ismereteket, amelyek még várnak rám a jövőben. ”

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem a Balogh Petya ( üzletember / angyal befektető ), 2 napos kurzusán, ahol rengeteg új és hasznos dolgot tanulhattam a cégépítésről. A következő kép ezt az élményt örökíti meg:

  Egész idő alatt fejlesztettem magamat és egyben a vállalatomat is:

  A nagyvállalati üzletkötéseket leginkább gyakorlati tapasztalatból tanultam meg.  Világvezető, multinacionális vállalatokkal való együttműködéseim során bepillantást nyerhettem az innováció és a hatékonyság kulisszatitkaiba is. Emellett lehetőségem nyílt tanulni Magyarország legnagyobb befektetőitől is, akik a piac legdinamikusabb szegmenseiben mozognak.

  Mindezek összességében olyan tudással és szakértellemmel rendelkezem, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozásépítéshez. Bár nincs hagyományos főiskolai végzettségem, a vállalkozások fejlesztése, befektetések és technológiák terén szerzett tudásom kompenzálja ezt a tényezőt. Várom, hogy megosszam ezeket az ismereteket, és együtt dolgozzunk ki olyan megoldásokat, amelyek segítenek növelni vállalkozásának hatékonyságát.

  Csapatjátékosnak tartom magamat és önálló projektek megoldására is képes vagyok. Könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel, ezért jó együttműködő és problémamegoldó képességgel rendelkezem. Döntéseimért, mindig vállalom a felelősséget.

  Tanulmányaim :

  •    Építésznek, Winkler Oszkár Építőipari Szakközépiskolában tanultam.                     ( Szakközépiskolai végzettség )
  •    Értékesítési mesterkurzus tudással is felvérteztem magamat.                                  ( Linkedin / Linkedin name: Matthias Medve )
  •    Magyarország egyik legjobb értékesítési kurzusát végeztem el                                  ( Dale Carnegie )
  •    Egy árazási mesterkurzust képesítés megszerzése.                                                     ( Weiser István, kurzusa )
  •    2 év tanulmányok, az Expert-Operátor school-ban.                                                        ( EOS School – Lengyel Sándor )
  •    Továbbá, jártam még vállalkozásra és személyiségfejlesztésre irányuló önfejlesztésekre is.

   

   Számos más önfejlesztő és üzleti előadáson vettem már részt : expókon, forbes előadásain rendszeresen is rész vettem, kríziskezelő előadás stb…

  Önfejlesztő előadások : ( Lengyel Sandor EOS-Intézet, Brian Tracy/ T. Harv Eker/ John C. Maxwell/ Napoleon Hill könyvek, Forbes magazin, TED Talks )

  Gyakran járok Budapestre, és részt veszek innovációs ( Forbes, Inno-expo – Hungyary, Hungexpo, World of Robots kiállítás – Hungary, Ced és China smart-expo ) vagy üzleti megbeszéléseken, kiállításokon.

  Rendszeresen képeztem magam ezeken a területeken.

  “Már a jövő sem a régi.”

  - Karl valentin
  Contact us

  Let's Get in

  Touch

  Contact us for a help, or to join the team.

  Email dsad

  support@your domain.com

  Call Us

  +1 1300 0909 123

  Address

  92 West Bank St. Colorado

  Address List

  Social Networks

  Enmax s.r.o.

  • IČO44367422
  • DIČ2022675864
  • IČ DPHSK2022675864