Career & Collaborations

Enmax és az Enmax holding ( Investment ) cégcsoport kiemelt küldetése a folyamatos fejlődés. Dinamikusan növekvő innovatív vállalatunk, legfőképp befektetésekkel foglalkozik. 

Vállalkozásaink sikere és jövője a velünk együttműködő partnereiben rejlik, ezért sok időt és energiát fektetünk a saját magunk és a közösségünk fejlesztésébe. 

IT Manager

IT projekt menedzsereket pozícióra olyan szakembereket keresünk, aki képesek hatékonyan irányítani és koordinálni az informatikai projekteket a cég sikerének érdekében.

HR manager

HR Manager pozícióra olyan szakembereket keresünk, aki sikeresen irányítja és fejleszti az emberi erőforrások területét, valamint segíti a vállalat szervezeti fejlődését és hatékony működését.

Marketing manager

Marketing Manager pozícióra olyan szakembereket keresünk, aki magabiztosan tervez és irányít marketingkampányokat, valamint hatékonyan vezeti a marketing csapatot.

 Sales manager

Sales Manager pozícióra olyan szakembereket keresünk, aki kiemelkedő értékesítési tapasztalattal rendelkezik és motiváltan vezeti a sales csapatot.

Investors 

Befektetőket keresünk, akik érdeklődnek üzleti partnerségek és kötések létrehozása iránt a cég fejlődése érdekében.

Contact us

Let's Get in

Touch

Email dsad

support@your domain.com

Call Us

+1 1300 0909 123

Address

92 West Bank St. Colorado

Address List

Social Networks

Enmax s.r.o.

  • IČO44367422
  • DIČ2022675864
  • IČ DPHSK2022675864